3 cadouri perfecte pentru familii jucăușe

3 cadouri perfecte pentru familii jucăușe

Vrei să faci un cadou inspirat unei familii iubitoare de jocuri de societate sau să deschizi cuiva apetitul pentru acest mod fantastic de petrecere a timpului liber? Nici că ți-ai fi putut găsi moment mai potrivit decât sărbătorile de iarnă pentru a face oricare dintre aceste lucruri.

Jocozaurul vine în ajutorul tău cu 3 sugestii prețioase, potrivite pentru jucători independenți sau familii întregi. Așa că te alegi cu o idee genială, numai bună de așezat sub bradul unor persoane dragi, ori chiar cu una nouă pentru uz personal... și cam zero scuze!

Nu mai ai decât grija de a alege ce se potrivește cel mai bine în cazul tău:

1. Laser Maze

Vârsta recomandată: 8 ani+

Jucători: 1

Laser Maze este un joc de logică foarte popular, cu un grad foarte mare de rejucabilitate, din pricina numărului de soluții posibile de rezolvare a celor 60 de probleme logice pe care le include.

Jucătorul va trebui să utilizeze în mod optim elementele puse la dispoziție - oglinzi, separatoare de rază, un pic de știință și multă gândire logică pentru a direcționa raza laser prin labirint și a lumina ținta. Acest joc mulți premiat este conceput pentru a fi jucat individual, dar este atât de distractiv, încât toată familia va sta la rând să-l joace!

 

2. MicroMacro Crime City

Vârsta recomandată: 10+

Durata medie de joc: 50 minute

Numărul jucătorilor: 1-4

Acțiunea MicroMacro se desfășoară în Orașul Crimelor, locul unde infracțiunile sunt la ordinea zilei, la fiecare colț de stradă. Poliția locală nu mai este stăpână pe situație… iar aici intervin jucătorii, cu abilitățile sale de descifrare și soluționare!

MicroMacro este un joc cooperativ de investigație. Echipa va rezolva cazuri complicate de infracțiuni, va identifica motivele, va găsi dovezile și va condamna infractorii. Un ochi ager este la fel de important ca și o deducție logică - aceasta este munca adevărată de detectiv!

3. Ticket to Ride - Europe

Vârsta recomandată: 8+

Durata medie de joc: 90 minute

Numărul jucătorilor: 1-4

Ticket to Ride: Europe face parte din deja binecunoscuta colecție-vedetă a jocurilor cu trenuri. De această dată, Aventura te poartă de-a lungul Europei. De la Edinburgh până la Constantinopol, și de la Lisabona până la Moscova, vei vizita orașe mari din Europa sfârșitului de secolul XIX, fără a te mișca de pe scaun, și alături de toți cei mai dragi ai tăi!

Mai mult decât doar o hartă nouă, acest joc introduce elemente noi de joc cum ar fi tunele, feriboturi și stații de tren. Ca și originalul Ticket to Ride, și acest joc (atenție! complet nou – nu necesită jocul original) rămâne elegant de simplu și poate fi învățat în doar câteva minute, dovedindu-se a fi un cadou perfect atât pentru jucători experimentați, cât și pentru cei aflați la început de drum când vine vorba de jocuri de societate și familii cu diverse grade de înțelegere a acestui tip de activitate.

Orice ai alege, mizează pe cât de bine îl cunoști pe beneficiarul cadoului, și alege asumat, personal și… mereu un pic surprinzător. Un joc de societate va fi de fiecare dată bine primit, pentru întreaga familie, și va marca într-un mod inedit orice seară petrecută între oameni dragi, plusând cu o diversitate binevenită și sănătoasă orice tip de activități obișnuite.

Jocozaurul are idei… și nu se teme să le folosească.Tu ce ai ales să faci cadou familiei preferate?

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.

1 din 4