Cardul de fidelitate

Ce este cardul de fidelitate?

Cardul de fidelitate este o unealtă cu ajutorul căreia clienții fideli pot închiria jocuri și se pot bucura de reduceri și promoții exclusive. Cardul de fidelitate se poate folosi doar în cazul închirierii de jocuri / cumpărăturilor făcute în magazin și nu este legat de pagina web.

Emitentul cardului de fidelitate este GIMS IT SRL. GIMS IT SRL își rezervă dreptul de a dezactiva sau a retrage acest card. Cardul nu este un mijloc de plată sau card de credit. Poate fi utilizat în conformitate cu regulamentul și condițiile impuse de emitent.

Cum să obții cardul tău de fidelitate?

Te poți înscrie în programul de fidelitate în urma oricărei cumpărături efectuate în magazin și trebuie doar să completezi un formular de protecție a datelor. Clientul dă următoarele date în formular: numele complet, data nașterii, numărul de telefon și adresa sa de email. Semnând contractul, clientul își dă acordul pentru stocarea datelor. GIMS IT SRL stochează doar aceste date și le șterge la cerința clientului (trimiteți-ne un email la adresa hello@jocozaur.ro pentru a vă șterge toate datele). Clientul poate alege prin ce canal de comunicare să fie notificat despre promoțiile exclusive pentru clienții fideli. GIMS IT SRL va folosi doar canalul de comunicare ales de client.

În cazul în care dorești să închiriezi un joc, este necesară posesia unui card.

Cum să folosești cardul de fidelitate?

Codul de bare din spatele cardului de fidelitate face posibilă introducerea punctelor. Fără codul de bare vânzătorii nu pot introduce punctele pentru cumpărături. NU se pot introduce puncte pentru cumpărături anterioare. Unirea a mai multor carduri de fidelitate NU este posibilă.

În funcție de prețul produsului, clienții acumulează puncte pe card. 20 de lei cheltuiți generează 1 punct: ex. pentru 129 de lei primești 6 puncte. Punctele sunt valabile 1 an și vor fi șterse automat după această perioadă. Punctele se șterg și când sunt folosite.

Cardul de fidelitate se activează după a cincea cumpărătură și punctele acumulate până în momentul respectiv pot fi astfel folosite. În cazul unei cumpărături pentru fiecare punct se acordă 2 lei reducere. În cazul închirierii unor jocuri fiecare punct are valoare dublă și oferă 4 lei reducere.

Clientul poate cere să i se spună câte cumpărături a făcut și câte puncte are.