Fără plictiseală, în concediu. Ce jucării să duci cu tine în vacanță?

Fără plictiseală, în concediu. Ce jucării să duci cu tine în vacanță?

 

Chiar și în cele mai frumoase și pline de activități zile de concediu, petrecute împreună, alături de familie ori prieteni, poate deveni uneori greu să ținem copiii departe de ecrane. Chiar și atunci când avem o mulțime de locuri noi de vizitat, este tentant să apelăm uneori la ecrane pentru a îi „ține ocupați”. Însă nu ar trebui neapărat să fie așa. Adeseori, această nevoie se naște din plictiseală. Seara, la cazare, când și adulții doresc să povestească liniștiți, dimineața, în toiul pregătirilor sau în timpul călătoriilor cu mașina, chiar și cât timp așteptăm mâncarea la restaurant, există o mulțime de îndeletnici extrem de plăcute și multe mai motivante care le pot ocupa timpul și stimula abilitățile, deopotrivă.

Limitarea timpului petrecut în fața ecranelor le oferă copiilor șansa de a rămâne implicați cu ceilalți, ajutându-i în același timp să-și folosească creativitatea și abilitățile sociale. Activitățile și jocurile practice simple îi încurajează, de asemenea, pe cei mici să-și perfecționeze comunicarea, gândirea critică, capacitatea de analiză și rezolvare a problemelor, dar și motricitatea fină.

Jocozaur ți-a pregătit o listă cu câteva jocuri pe care să te bazezi în vacanța petrecută alături de copii, pentru timp distractiv de calitate:

The Purple Cow vă propune o serie întreagă de provocări:

Țări și Orașe, Insula Comorii, Joc de Fotbal, Bărcuțe Smart, seturi de experimente, puzzle-ul cu animale, „Nu te supăra frate”, toate sub forma de jocuri magnetice, sau cartonașele cu provocări 50 IQ Quiz, în multiple variante, chiar și cu dinozauri sau unicorni. Toate jocurile sunt compacte, versatile și perfecte pentru călătorii care trec fără întrebarea „Când ajungem?” și „Mai avem mult?” pe care le cunoaștem cu toții foarte bine. De asemenea, acestea ocupă spațiu extrem de redus în rucsac, astfel că pot fi scoase oricând pe plajă sau la restaurant, și nu trebuie nici să ne facem griji că ni le împrăștie vântul. Smart, nu?

Animalele Lumii

Jocul Animalele Lumii îi poate ajuta pe micii iubitori de zoologie să își descătușeze pasiunea pentru jocurile de cultură generală și să-și testeze cunoștințele despre animale! De oriunde ar fi, pot porni într-o călătorie în jurul lumii, întâlni și recunoaște animale uimitoare, chiar și testa ultimele informații deprinse la grădina zoologică proaspăt vizitată, de ce nu? Cu 200 de animale minunate de pe șapte continente diferite, în mod cert micuțul nu se va plictisi – asta e noțiunea noastră de învățare distractivă!

Stamper – Dino Maker sau Monster Maker

Stamper este un joculeț revoluționar care va stimula simțul artistic, creativitatea și răbdarea. Seturile conțin zeci de ștampile cu ajutorul cărora celor mici pot crea, pe o simplă foaie de hârtie, monștri „înfricoșători” și dinozauri unici. Acest kit oferă posibilități nelimitate, în funcție de imaginația utilizatorului! Și cum știm că cei mici stau extraordinar la acest capitol, jocul va contribui din plin la dezvoltarea abilităților multiple, inclusiv a expresiei creative, coordonării ochi-mână și a jocului imaginativ, într-un mod cât se poate de distractiv.

Acestea sunt doar câteva exemple – oferta e cât se poate de variată, și disponibilă integral pe website-ul Jocozaur. De la jocuri de masă potrivite pentru seri relaxate în familie și până la cărți, puzzle-uri și jucării de exterior minunate, le găsești pe toate la doar un click distanță!

Nu ne mai rămâne decât să vă spunem... Vacanță plăcută!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.

1 din 4