Idei de cadouri de Crăciun: Jocuri de societate pentru 2 persoane

Idei de cadouri de Crăciun: Jocuri de societate pentru 2 persoane

În timp ce multe jocuri de societate necesită grupuri mai consistente de oameni pentru a putea fi jucate, există și o mulțime de jocuri fantastice care nu o fac. Dacă alegi un joc de societate potrivit pentru 2 jucători, poți împușca doi iepuri dintr-o lovitură, fiind un cadou perfect pentru cupluri. Dar e perfect pentru un coleg, un prieten, sau chiar pentru perechea ta.

Azul

Un adevărat sudoku de culori. Alegeți piesele de o singură culoare, aliniați piesele respective pe un singur rând de formare, decorați cu piesele de ceramică un perete din superbul palat Evora, marcând astfel puncte!

Block & Key

Jocul se învață ușor și se joacă relativ repede căci în doi jucători nu prea stricăm planurile oponentului. În Block and Key există o planșă comună ridicată la nivelul ochilor, pe care se așază blocuri 3D, în așa fel încât proiecția lor să corespundă cu cartea de misiune personală. Se stă față în față și la început majoritatea blocurilor introduse modifică peisajul amândurora, dar cu timpul  poți ascunde un bloc după celelalte sau dacă ai nevoie doar de o parte din el, îl pui în fața celuilalt jucător.

Akrotiri

Akrotiri te pune în rolul unui explorator din vremurile grecești clasice, care caută ruinele templelor minoice pierdute în insulele de pe marea Egee. Combină mecanisme precum tile placement, hand management și pick-up and delivery - jucătorii plasează cartonașe pentru a forma terenul de joc în așa fel încât să se potrivească cu hărțile pe care le au în mână. Jucătorii sapă temple; cele mai greu de găsit și cele mai îndepărtate de Thera merită mai multe puncte de victorie, dar cărțile de țel secrete îi țin pe toți să ghicească cine este învingătorul până la sfârșit! Dacă ai o bună vedere în spațiu și îți plac cursele după puncte, Akrotiri ar putea fi o alegere bună pentru tine, deoarece are ceva de-al lui care îl face să sclipească.

Caper: Europe

Jocul constă din 6 runde, alternând între cărți de hoț sau de unelte.  La începutul fiecărei ture, fiecare jucător trage o carte, alege și dezvăluie câte o carte, apoi schimbă cărțile rămase între ei. Hoțul trebuie așezat lângă una dintre cele trei locații și îți oferă fie influență la acea locație, fie puncte la sfârșitul partidei. Unealta trebuie echipată pe un hoț și la fel îți oferă diferite beneficii.

Aruncă o privire la videoclipul lui Ali Plays a Lot de pe Youtube pentru imagine mai detaliată a jocurilor menționate mai sus!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.

1 din 3