Jocuri ideale pentru 2 persoane – atunci când cifra nu contează

Jocuri ideale pentru 2 persoane – atunci când cifra nu contează

Jocurile de societate sunt o modalitate distractivă de a petrece timpul – mai stimulantă decât să te uiți la un ecran, și cu siguranță mai eficientă când vine vorba de socializare și cunoașterea persoanelor de lângă tine. În timp ce multe jocuri de societate necesită grupuri mai consistente de oameni pentru a putea fi jucate, există și o mulțime de jocuri fantastice care nu o fac. Așadar, pentru a găsi cele mai bune jocuri pentru două persoane – fie că sunt cupluri sau colegi de cameră ce vor să se joace împreună – am întocmit o listă specială, bazată pe experiențele noastre.

Astfel, în cele ce urmează, Jocozaur vă împărtășește jocurile de societate pentru doi jucători cu un grad mare de rejucabilitate, ce vor reuși să atragă pe toată lumea, de la începătorii veniți pentru distracție și până la jucătorii avansați care adoră provocarea unui gameplay bun de strategie, respectând diverse gusturi și tipuri de mecanică de joc.

Deși majoritatea sunt create pentru doi jucători, se regăsesc printre ele câteva care pot fi totuși jucate în mai mulți prieteni, ținând cont de câteva specificații pe care le vom detalia la momentul oportun.

 

1. Dice Throne

Vârsta recomandată: 8+

Durata: 40 minute

Dice Throne este un joc de zaruri și cărți tactic și intrigant, creat pe baza perechilor de eroi puternici și abilităților unice. Un joc de luptă rapid pentru 2 (în formal standard) și până la 6 jucători, în funcție de numărul de eroi pe care-i arunci în arenă (poți opta pentru variante de duel 1 vs.1, pe perechi, ori fiecare pentru el). Poți alege dintr-o varietate mare de eroi distincți, cu scopul de a îți învinge adversarii și activa abilitățile, de a acumula puncte de luptă și obține cărți cu efecte esențiale în obținerea victoriei! Pe Jocozaur.ro, te bucuri de numeroase variante ale jocului, atât din Sezonul 1, cât și din Sezonul 2, astfel că sigur vei găsi eroul care ți se potrivește! Un joc independent include 2 jucători. Pentru a juca alături de un grup mai mare de prieteni, vei avea nevoie de mai mulți eroi și, implicit, mai multe cutii complete (și diferite) Dice Throne.

 

2. Skulk Hollow

Vârsta recomandată: 8+

Durata: 40 minute

Skulk Hollow este un joc de luptă tactic, asimetric, pentru 2 jucători. Jucătorii folosesc cărți de acțiune pentru a-și muta unitățile, pentru a invoca și a-și folosi abilitățile speciale.

În Skulk Hollow, cei doi jucători îndeplinesc ori rolul unui gardian uriaș care încearcă să elimine clanurile de vulpi ce au făcut ravagii în mediul rural, fie al unei trupe de eroi vulpi gata să învingă fiara diabolică și să reunească cele patru regate ale lui Børe.

3. Claim

Vârsta recomandată: 10+

Durata: 25 de minute

Claim este un joc de cărți rapid, amuzant și tactic, de doar 25 de minute, în care trebuie să convingi diferite facții, precum goblinii, cavalerii, clarvăzătorii, ștrumfii, dragonii, trolii, și alte fiinte fantastice inedit iustrate, să te sprijine pe tine, în demersul de a deveni noul rege!

Facțiile s-au alăturat jocului de putere, și sunt esențiale victoriei tale! Alege cu prudență cine îți va sta alături și obține-ți locul pe tron!

Poți apela la întăririle din extensiile jocului - Reinforcements: Mercenaries, Maps sau Magic, pentru a face jocul și mai interesant. În plus, noile reguli din versiunea Claim 2 permit ca jocul să poată fi jucat și în 3-4 jucători!

4. Volfyirion

Vârsta recomandată: 14+

Durata: 30 de minute

Volfyirion este un joc plasat în minunata lume Mysthea, cu șaizeci de ani înainte de evenimentele din jocul principal. Este un joc de cărți competitiv și rapid pentru doi jucători. În joc vei folosi tot ce ai la îndemână, încercând să distrugi toate orașele adversarului tău. Armata ta și manipularea Qoam-ului vor fi cele mai de încredere atuuri ale tale, dar vei putea să încerci să îl îmblânzești și să îl controlezi pe Volfyirion the Dragon: o bestie teribilă care este capabilă să distrugă totul pe câmpul de luptă în numele tău. Dar mare grijă! Adversarul tău va încerca să facă același lucru!Orice ai alege  – cu cărți sau zaruri – în mulți, ori mai puțini și buni prieteni – Jocozaur se îngrijește să ai parte de distracție și povești care mai de care mai interesante, pentru seri perfecte, împărtășite. Vezi oferta completă pe Jocozaur.ro și completează-ți colecția de provocări!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.

1 din 4