Jocuri la kilogram! - Jocozaur.ro - Omul potrivit la jocul potrivit

Jocuri la kilogram!

Facem totul pentru voi!

Am extins gama, expediem pachetele mai rapid, am pornit un program de reduceri pe viață, după cum și voi știți de-a lungul anilor v-am oferit o mulțime de promoții. Noutățile nu se opresc însă aici, ci astăzi venim cu cea mai formidabilă veste de până acum: de acum încolo poți achiziționa jocuri la kilogram.

Pentru a măsura produsele folosim cântarul Jo Chla Kil, creat în China de către maeștri GO. În poză se poate vedea cum unul dintre negustori cântărște Space Park.

 

 

De ce ai achiziționa un joc întreg dacă ai nevoie de doar 2 dkg? Cere liniștit jumătate de kg din Concordia sau un sac plin de Povești întunecate. Și cea mai tare parte: poți alege doar acea parte a jocului pe care o dorești: vrei gușa sau coapsa jocului Mandala Stones?

 

Datorită noului sistem, livrarea este gratuită la comenzile de peste 17.1 kg. Echipa de marketing estimează o creștere de 86% a vânzărilor, așadar curierii se antrenează non-stop pentru a putea face față valului de comenzi.

 

Desigur nicio lansare n-ar fi completă fără promoții speciale.

  • Vă oferim cadou 3 kg de barabule bio din Gănești alături de fiecare joc cu tematică agrară sau cu maiași (gen Tzolk'in) ca țăranii să aibă ce mânca.
  • Narcos va fi livrat ca pulbere fină în punguțe transparente (atenție! nu se recomandă mai mult de două linii pe joc).
  • Pentru fiecare 3 lăzi de Bananagrams comandate și plătite, primiți gratis o banană.
  • Gloomhaven: Jaws of the Lion vine cu un grajd de 20mp pentru a putea îmblânzi monștrii (de ce să-i omori când poți realiza mai multe prin metode pașnice?)
  • Chocolate Factory Deluxe este fabricat cu ciocolată amară de 70%
  • Brânza mucegăită din Cubitos a fost maturizată 2 ani (atenție, pute!) 

 

Iar dacă tot nu e de ajuns, săptămâna viitoare în 7 aprilie avem reduceri ca la piață! Pentru detalii, înscrie-te la newsletter-ul nostru AICI.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.

1 din 4