Jocuri pe care pur și simplu le adorăm, direct din clasamentul sufletului nostru

Jocuri pe care pur și simplu le adorăm, direct din clasamentul sufletului nostru

Azi facem o clasificare care până la urmă ține de gusturi, însă vom descrie, în cele ce urmează, 5 jocuri alese de noi, pe care le iubim foarte mult. Motivele sunt diverse: grafică, complexitatea și tipul de joc, sau provocările din regulament. Toate aceste lucruri au dus la acest clasament al sufletului nostru.

Te așteptăm în magazinul nostru să discutăm despre jocurile tale preferate și de ce îți plac ele atât de mult! Nu-i așa că și tu ai anumite jocuri de care ai grijă mai mult decât de celelalte, pentru simplul motiv că acele cutii sunt mai aproape de sufletul tău?

Hai să vedem ce am ales pentru azi:

1. Scythe

Resursele cu care pornim în acest joc sunt putere, monede, perspicacitate în lupta, și popularitate. Jucătorii trag cărți de întâlnire de îndată ce întâlnesc cetățenii țărilor nou explorate. Luptele pe care jucătorii le poartă sunt conduse de alegeri, nu de noroc sau întâmplări. În Scythe nu avem runde, jocul este alert, iar timpul per partidă este redus.

2. Verona Twist

Un joc de 2 jucători, independent lingvistic, produs de Mind Fitness Games, acest joc ne-a cucerit prin simplitatea graficii, gândită de designerul József Dorsonczky. În Verona Twist, 7 veronezi apar zi de zi în piață, însă aparențele înșeală, fiindcă 2 dintre ei nu sunt ceea ce par.

3. Chiseled

Chiseled este un joc de…sculptură! Trebuie să folosim câte un instrument din bancul de lucru pentru a extrage anumite cărți care vor spori valoarea artistică a sculpturii noastre în marmură, asta în condițiile în care fiecare instrument oferă o metodă unică de interacțiune cu marmură.

Acest joc are o complexitate medie, și poate fi jucat chiar și solo! Are metodele lui de a provoca chiar și un singur jucător, însă se poate juca și în grup de până la 4 jucători.

4. Paris

Paris este un joc tipic Kramer, de o dificultate medie, cu mișcări scurte ale jucătorilor. În acest joc, punctele apar atunci când obținem cele mai bune clădiri și, bineînțeles, atunci când avem noroc la cărțile-bonus.

Jocul Paris este potrivit pentru cineva care vrea să își dezvolte abilitățile de negociator, pentru că rolul său va fi să joace ca și când ar face parte dintr-o agenție imobiliară de prestigiu.

5. Near and Far

Near and Far este un joc despre dorințele inimii, exact așa cum spune și titlul articolului nostru. Un joc în care vom căuta o dragoste de mult uitată, o familie reunită din nou. Avem mai multe hărți până să ajungem la ruină potrivită, iar apoi vom fi nevoiți să adunăm alimente și echipamentele cele mai bune pentru a face față cu succes tuturor călătoriilor în care vom merge, în căutarea acestor dorințe.

Uneori, pe drumul nostru vom întâlni câte ceva unic, iar prietenii noștri, cu care ne aflăm în această aventură, ne vor citi o poveste care să ne facă să creăm o nouă poveste memorabilă. Haideți să începem această minunată călătorie împreună!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.

1 din 4