Jocuri Print and Play pentru copii

Jocuri Print and Play pentru copii

Visezi să-ți vezi copii jucând jocuri de societate în loc să stea pe telefon?

Și noi gândim la fel și îi încurajăm atât pe cei mici cât și pe cei mari să se joace mai mult împreună. De fapt, avem o soluție superbă: jocuri print and play!

 

Suntem convinși că ai vrea să poți încerca jocurile înainte de a le cumpăra! Pe acest principiu am mizat atunci când ne-am pus la punct biblioteca de jocuri de societate disponibile pentru descărcare direct și gratuită. Este vorba despre mai multe jocuri de societate în format Print & Play, distractive & numai bune de încercat alături de prieteni ori familie, la care oricine poate obține acces în modul cel mai simplu cu putință.

Înscrie-te în Newsletter-ul Jocozaur, și pe lângă informațiile valoroase pe care ți le vom pune la dispoziție, vei primi și linkul către aceste jocuri!

 

Mai jos, vă descriem pe scurt câteva dintre jocurile disponibile:

  1. Dobble este un joc de viteză și observație pentru întreaga familie, recomandat 6 ani+. Scopul jocului? Fiecare două cărți au un simbol în comun. Fii primul care îl găsește și îl numește pentru a câștiga cardul.
  2. Scopul jocului Concept este de a ghici cuvinte prin asocierea imaginilor. O echipă de doi jucători alege un cuvânt sau o frază, iar ceilalți jucători trebuie să ghicească. Se acordă câte 2 puncte de victorie pentru fiecare imagine ghicită, iar jucătorul care sfârșește cu cele mai multe puncte, câștigă. Concept Kids (Animals) este varianta potrivită pentru introducerea juniorilor în universal provocatory Concept, descris mai sus.
  3. Love Letter este un joc de risc, deducție și noroc, rapid si simplu de învățat. Există doua versiuni ale acestuia - una este pentru 2 până la 4 jucători și una este pentru 2 până la 8 jucători. Este ideal pentru 7+ ani. Se joacă în aproximativ o jumătate de oră sau ceva mai mult dacă sunt mai mulți jucători.

Descarcă-le, printează-le, respectă regulamentul inclus și joacă-le alături de cei dragi!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.