Tot ce trebuie să știi despre Black Friday 2022!

Tot ce trebuie să știi despre Black Friday 2022!

Am adunat cele mai importante informații despre Black Friday din acest an pentru toți cei care doresc să-și cumpere jocurile preferate la preț redus. Black Friday este deja o adevărată vânătoare de comori, așa că nu te vom lăsa să te pierzi printre informații.

 Când va fi ziua cea mare?

Ei bine, deocamdată acest lucru este un secret. Dar există o soluție pentru a afla în avans, astfel încât să te poți pregăti din timp: abonează-te la newsletter-ul nostru!

Pentru cei care se abonează, mai întâi le vom comunica când încep cele mai mari reduceri din an la Jocozaur!

Cum te poți pregăti?

Cel mai important lucru pe care îl poți face este să alegi cu grijă ce jocuri noi îți dorești, și să le adaugi pe lista ta cu produse favorite.

 La ce te poți aștepta?

La reduceri de la 20% la 50%. Da, ai citit bine, vor fi produse pe care le poți obține la jumătate de preț! Nu îți putem garanta că toate produsele pe care le-ai ales vor fi la reducere, dar suntem siguri că vor fi jocuri la care nu vei putea rezista!

De asemenea, trebuie să știi că în acea zi magazinul va fi închis, Black Friday va fi exclusiv pe webshop-ul Jocozaur.ro. Dacă plasezi comanda cu livrare la domiciliu, vom încerca să ți-o trimitem cât mai repede posibil, dar poți alege să ridici coletul din magazin.

Reducerile de Black Friday nu pot fi combinate cu alte promoții.

Fii pe fază! Abonează-te acum la newsletter-ul nostru pentru a te asigura că nu pierzi cele mai mari reduceri din an!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.

1 din 3