Uneori, servim comunitatea în mod diferit. Luni, 30 mai, Jocozaur este închis!

Uneori, servim comunitatea în mod diferit. Luni, 30 mai, Jocozaur este închis!

Noi, aici, la Jocozaur, credem că dacă ne facem treaba bine, iar tu te alegi cu un joc de masă provocator pentru serile petrecute alături de familie sau prieteni, ori cu o jucărie potrivită pentru dezvoltarea celui mic, facem indirect un bine comunității în care trăiești. Jocurile de societate sunt o distracție de calitate în care trăiești experiențe reale, te dezvolți și înveți să comunici și să relaționezi eficient. În echipa Jocozaur, asta stă la baza modelului nostru de afaceri: trebuie să oferim jocul potrivit oamenilor potriviți, astfel încât să putem trăi mai fericiți, separat și împreună.

În căutare de și mai mult sens

La fel cum tu cauți comunitatea potrivită, la fel și o face și Jocozaur. Suntem norocoși să facem parte dintr-o comunitate de afaceri în care există multe întreprinderi care gândesc la fel și care au o misiune înaltă, plină de scop, în afară de obținerea profitului - aceea de a avea un impact pozitiv asupra lumii din jurul lor. Această comunitate de afaceri este BNI Action din Târgu Mureș. În același timp, suntem norocoși că toți membrii echipei noastre aderă acestei misiuni și o iau foarte în serios. De aceea, luni nu ne vei găsi la locul nostru - plecăm să celebrăm ALTFEL, în preajma Zilei Copilului. 

BINE, DAR DE CE NU DESCHIDEM PE 30 MAI?

Sub egida BNI Action, există mai multe întreprinderi din Târgu Mureș care au decis să dedice o zi din activitate pentru a ajuta în alte moduri, în afara propriilor beneficii. Nu ne desfășurăm activitatea obișnuită, ci ieșim din birou și suntem pregătiți cu unelte, multă energie și cutii de vopsea pentru a picta pereți și uși, a repara garduri și a oferi ajutor acolo unde este nevoie. La această acțiune vor participa peste 45 de persoane de la mai multe companii, care vor lucra cu bucurie pentru renovarea unor spații care au reală nevoie de noi, aparținând Casei de copii Dorcas, Asociației Sfânta Elisabeta și Asociației Pro Christo et Ecclesia.

Cum te afectează acest lucru?

Suntem cu toții implicați în această acțiune, așa că vom fi închiși pe 30 mai. În magazin nu se va presta niciun serviciu, iar comenzile online vor fi predate curierului începând de marți.

Vă vom ține la curent cu desfășurarea evenimentului!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.

1 din 4