Numai pentru clienți fideli!

 

Vino între 15-16 martie în noul magazin Jocozaur și primești mai mult cu cardul tău de fidelitate!

Cumpără două jocuri Memorace la alegere și primești de la noi al treilea gratuit. Promoția este valabila numai în limita stocului disponibil. Nu rata! Vizitează-ne chiar astăzi!

Adresa noastră: Târgu Mureș, str. Revoluției nr 17

 

Înscrie-te la newsletter ca să te ținem la curent cu promoțiile noastre!

* indicates required

Jocozaur.ro vă va contacta folosind acest formular pentru a furniza actualizări și conținut de marketing. Vă rugăm selectați permisiunile acordate:

Vă puteți răzgândi oricând făcând clic pe linkul de dezabonare din footer-ul e-mailurilor pe care le primiți de la noi sau contactându-ne la hello@jjocozaur.ro. Promitem că vom folosi cu gijă și respect datele personale furnizate de dumneavoastră. Pentru mai multe informații despre politica noastră de confidențialitate a datelor, accesați site-ul nostru. Făcând clic pe butonul de mai jos, vă exprimați acordor că putem prelucra datele în conformitate cu termenii de mai sus.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.