Contacteaza-ne

Nu poți decide?

Iată-ne aici să te ajutăm! Echipa noastră este formată din oameni care cunosc jocurile de societate de mai mulți ani. Printre noi se numără jucători activi, mămici, tătici, petrecăreți și ceea ce ne unește este dragostea pentru jocurile de societate. Suntem pregătiți să te ajutăm să găsești jocul de societate perfect pentru tine. Nu ezita să ne ceri sfatul!

Ce trebuie să faci?

Te rugăm să ne furnizezi cât mai multe detalii, astfel încât să putem să îți oferim cea mai bună ofertă. Pentru a te ajuta în acest sens, îți dăm câteva sugestii:

  • Pentru cine dorești să cumperi jocul?
  • Câți ani are acea ?
  • Are pe cineva cu care să se joace?
  • Cauți un joc care se poate juca singur sau cu mai mulți jucători?
  • Ai câteva titluri de jocuri pe care acea persoană le-a mai jucat până acum sau poate deja le deține?
  • Care este bugetul tău pentru acest joc?
Despre noi

Începuturile

Doi pasionați de jocuri de societate se află într-o situație dificilă după absolvirea facultății - nu găsesc un loc de muncă. Dar în loc să se descurajeze, decid să își transforme pasiunea într-o afacere proprie. Astfel, în 2010, Jocozaur a apărut în Târgu Mureș și a devenit rapid un nume important în comunitatea locală a jucătorilor de societate. Ne bucură faptul că familiile și pasionații de jocuri de societate au avut un rol important în succesul nostru. În ultimii ani, am observat o creștere a interesului față de jocurile de societate și petrecerea timpului în familie. Este minunat să vezi cum copiii renunță la telefoanele mobile și se bucură de momente sincere de joc și de conexiune umană.

Magazinul Jocozaur - aduce familiile împreună prin jocuri inovatoare!

Transformă învățarea într-o experiență distractivă cu gama noastră de peste 3000 de jocuri potrivite pentru toate vârstele. Găsește jocul perfect pentru tine sau cadoul ideal pentru cei dragi. Te așteptăm în magazinul nostru din Târgu Mureș sau poți accesa www.jocozaur.ro pentru a explora online. Suntem aici să iți oferim sfaturi personalizate pentru a descoperi jocuri noi și interesante. Viziunea noastră este de a inspira jucătorii de toate vârstele și categoriile sociale să se bucure de jocuri și să creeze conexiuni prin competiția prietenoasă.