Despre noi

Începuturile

Un împătimit al jocurilor de societate termină facultatea, nu-și găsește job și se decide să-și pornească propria afacere. Cam asta ar fi pe scurt povestea începuturilor noastre. Se-ntâmpla prin 2010 în Târgu Mureș.

Între timp, compania a devenit un nume important pe piața jocurilor de societate din România prin brandul Ludicus (actualul Jocozaur)

Pentru familii

Deși pasionații de jocuri de societate au jucat un rol important în evoluția noastră, ne adresăm cu precădere familiilor care vor să-și petreacă un timp plăcut împreună în loc de a sta fiecare cu ochii în telefon și celor care vor să ofere celor dragi darul unei experiențe-cadou.

Joacă serioasă și educativă

Dincolo de ajutorul pe care vrem să îl oferim părinților care vor să reducă timpul petrecut de copiii lor la calculator, o parte importantă a activității noastre au reprezentat-o sutele de seri de jocuri organizate și miile de ore pe care le-am petrecut jucându-ne cu copiii în cadrul programelor Școala altfel.

Omul potrivit la jocul potrivit

Astăzi oferim la orice moment peste 3000 de jocuri atât pentru copii cât și pentru adulți. Și pe lângă varietatea de opțiuni vă punem la dispoziție și sfaturile unei echipe a cărei misiuni timp de 10 ani a fost să se joace și să pună mereu omul potrivit la jocul potrivit.

Ne puteți găsi atât online (jocozaur.ro și jatszma.ro) cât și în magazinul nostru stradal din Târgu-Mureș, strada Revoluției nr. 17.