Idei de cadouri de Crăciun: Jocuri de familie

Idei de cadouri de Crăciun: Jocuri de familie

Vrei să faci un cadou inspirat unei familii iubitoare de jocuri de societate sau să deschizi cuiva apetitul pentru acest mod fantastic de petrecere a timpului liber? Nici că ți-ai fi putut găsi moment mai potrivit decât sărbătorile de iarnă pentru a face oricare dintre aceste lucruri. Iată care sunt cele mai bune jocuri de societate pentru familii:

Canvas

În Canvas, joci în rolul unui pictor care participă la un concurs de artă. Jucătorii vor colecta cărți transparente suprapunând 3 dintre ele pentru a crea picturi. În funcție de cărțile pe care le alegi și de ordinea în care le așezi, vei descoperi sau acoperi simboluri pentru a câștiga panglici. Fiecare combinație de cărți creează o ilustrație unică și oferă un titlu deosebit picturii tale. Și când te-ai săturat de joc îl poți agăța pe perete ca tablou. 2 in 1.

Sagrada

În Sagrada, fiecare jucător construiește câte o fereastră de sticlă colorată cu ajutorul zarurilor. Fiecare tablă de joc are anumite modele de culori pe care se pot poziționa zarurile cu culorile aferente. Dar nu este atât de ușor, pentru că există anumite reguli de poziționare a zarurilor, iar adversarii pot interveni să nu poți pune mâna pe ceea ce ai nevoie. Fereastra completă, cu cele mai multe puncte, este câștigătoare.

Aruncă o privire la videoclipul lui Ali Plays a Lot de pe Youtube pentru imagine mai detaliată a jocurilor menționate mai sus!

Stella: Dixit Universe

Stella este un joc competitiv din universul Dixit. În fiecare rundă, jucătorii interpretează cărțile Dixit pe o tablă după ce au primit un cuvânt indiciu comun. Fiecare jucător observă cărțile Dixit și asociază în secret aceste cărți cu cuvântul indiciu, marcând pe listele lor personale cărțile pe care le alege. Selectarea acelorași cărți ca și ceilalți jucători vă permite să câștigați mai multe puncte. Însă selectarea unui card pe care nimeni altcineva nu o alege te poate costa scump.

 

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.

Vezi și celelalte jocuri pentru familii!

1 din 3