Ai participat la TABĂRA JOCURILOR?

Minunat, pentru că avem o surpriză pentru tine!

Abonează-te la newsletter-ul nostru

și te vom surprinde cu un cupon promoțional cu 25% reducere la produsele noastre! Atenție! Codul poate fi utilizat până la 31 august și nu se cumulează cu alte reduceri.
Abonează-te acum și în curând îți vom trimite cadoul prin e-mail!

Subscribe

* indicates required

Jocozaur.ro vă va contacta folosind acest formular pentru a furniza actualizări și conținut de marketing. Vă rugăm selectați permisiunile acordate:

Vă puteți răzgândi oricând făcând clic pe linkul de dezabonare din footer-ul e-mailurilor pe care le primiți de la noi sau contactându-ne la hello@jjocozaur.ro. Promitem că vom folosi cu gijă și respect datele personale furnizate de dumneavoastră. Pentru mai multe informații despre politica noastră de confidențialitate a datelor, accesați site-ul nostru. Făcând clic pe butonul de mai jos, vă exprimați acordor că putem prelucra datele în conformitate cu termenii de mai sus.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.