Descoperă toate jocurile pentru copii!

1 din 9

Cum să alegi jocuri potrivite pentru copii?

Iată câteva sfaturi utile!

1. Vezi ce interese sau gusturi are copilul tău: Se întâmplă de multe ori, să cumperi cele mai scumpe jucării, iar cel mic să nu se joace. Indiferent de vârsta lui, cel mic are anumite gusturi, anumite interese care se reflectă și în cele mai mici lucruri.

2. Adaptează-te la vârsta lui: Este esențial ca jocurile pe care le achiziționezi să fie adecvate vârstei lui. Dacă are sub 3 ani nu poți să-i cumperi un puzzle complicat sau jocuri cu cifre sau litere. Oferă-i un joc care să-i stârnească interesul prin cântec, culori sau forme. Alege și jocurile care îl ajută să-și dezvolte abilitățile fundamentale precum limbaj.

3. Caută acele jucării care se potrivesc cu nivelul de dezvoltare al copilului tău: Dacă ți-am amintit despre vârsta lui, trebuie să ne raportăm și la nivelul de dezvoltare al copilului tău. Vezi ce instrucțiuni sunt pe etichetă jucăriei respective. Ca părinte, cunoști cel mai bine ce trebuie și ce știe să facă copilul tău, așa că ține cont de intuiția ta și alege în funcție de cerințele copilului.

+1. Cere ajutorul persoanelor specializate: Se va ajunge de multe ori să te întrebi ce vrei cu adevărat și să nu știi exact ce să cumperi. De aceea, este bine să apelezi la specialiști.

Noi, de la Jocozaur, stăm la dispoziția tuturor oamenilor, atât celor care vin în magazine, cât și celor care ne pun întrebări pe social media. Ajutăm fiecare părinte în parte să aleagă cele mai potrivite jucării.

Nu ezita să ne contactezi dacă ai nevoie de ajutor!

Jocuri pentru copii recomandate de Jocozaur

1 din 3