Construiește-ți propria pistă de bile cu GraviTrax!

Ce este sistemul de șenile GraviTrax?

Cuvântul "GraviTrax" este un nume compus, care vine de la combinarea gravitației cu șinele. Acest lucru înseamnă că te poți distra construind trasee complexe și jucând cu gravitația. Cu GraviTrax nu există limite, poți adăuga mereu piese și elemente noi pentru a face tractul de bile mai mare și mai bun. Seturile de pornire GraviTrax utilizează magnetismul, cinetica și gravitația pentru a mișca bilele. Bilele se pot mișca în sus și în jos, sau se pot rostogoli și sări, făcând cursa bilelor și mai palpitantă. Cu piese și elemente de construcție unice, poți crea curse de bile pline de acțiune și entuziasm, care te vor ține ocupat ore întregi.

Pentru ce grupă de vârstă este potrivit?

GraviTrax este potrivit pentru toate vârstele, începând de la 8 ani. Acest sistem de trasee îți permite să încerci ceva cu totul diferit- astfel, în timp ce te distrezi cu el, îți dezvolți abilitățile de rezolvare a problemelor fără să-ți dai seama. Sistemul de trasee poate fi extins la nesfârșit cu pachete de trasee suplimentare și accesorii care pot fi achiziționate separat.Deci, indiferent de vârsta ta, te poți distra cu GraviTrax!

Combinarea seturilor

GraviTrax este o soluție de construcție deschisă și simplă, ceea ce înseamnă că totul este compatibil și poți realiza orice traseu îți imaginezi. Cu GraviTrax, nu ai limite și poți adăuga mereu piese și elemente pentru a-ți îmbunătăți traseul de bile. Prin intermediul seturilor de extensie și enumerate, GraviTrax îți oferă posibilitatea de a extinde traseul tău de bile cu alte componente. De la bucle la trambuline, de la tunuri până la lifturi, aceste seturi îți oferă componente suplimentare care vor face traseul tău de bile și mai incitant. Cu aceste seturi, poți crea un traseu de bile unic și nelimitat.

Învață, dezvoltă și obține rezultate cu Academia GraviTrax!

Academia GraviTrax oferă o gamă largă de provocări de construcție distractive și captivante atât pentru inginerii începători, cât și pentru cei experimentați. Copiii pot avansa de la nivelurile de bază la cele de experți, alegând nivelul care se potrivește cel mai bine abilităților și intereselor lor. Cu ajutorul provocărilor noastre, copiii pot învăța gândire critică și abilități de rezolvare a problemelor, pe care le pot folosi în viața de zi cu zi. Cel mai bun lucru este că nu există o modalitate corectă sau greșită de a rezolva provocările. Copiii își pot folosi creativitatea și pot crea piste după cum doresc să ajungă bila de la punctul A la punctul B. Așadar, pregătește-te să-ți eliberezi latura creativă și să începi provocarea chiar astăzi!

Ce fel de kituri de pornire Gravitrax există?

Kiturile noastre de pornire sunt compatibile cu toate celelalte kituri GraviTrax. Acest lucru înseamnă că poți începe cu un kit de pornire și poți adăuga alte piese GraviTrax pentru a-ți construi o pistă mai mare și mai bună.Cu seturile noastre de început, vei avea acces la piesele necesare pentru a-ți lăsa creativitatea să zburde. GraviTrax CORE, GraviTrax PRO și GraviTrax POWER sunt puncte de intrare perfecte în universul GraviTrax. Fiecare set conține tot ce ai nevoie pentru a începe imediat să construiești o pistă fantastică.

Alege de aici: