Vrei să afli ce este Răspundel Istețel?

Răspundel Istețel este un concept educațional unic și distractiv pentru copii! Cărțile noastre interactive, jocurile și puzzle-urile oferă o mulțime de informații interesante și utile. Veți putea auzi vocile unor actori celebri precum Gabriela Bobeș, Marius Săvescu, Andra Gogan și alții, care povestesc copiilor informații educative despre diverse subiecte. Învățătura nu a fost niciodată atât de distractivă!

La cine se adresează colecția Răspundel Istețel?

Descoperă colecția Răspundel Istețel - cărțile ideale pentru copiii de toate vârstele și chiar și pentru adulți. Tehnologia specială permite chiar și copiilor preșcolari care nu pot citi încă să utilizeze cărțile în mod integral, oferindu-le basme și informații educaționale sub formă de culori, numere și litere într-un mod distractiv. În plus, jocurile educaționale captivante din fiecare carte îi ajută să practice ce au învățat. Pentru cei mai în vârstă, colecția include subiecte precum geografia, istoria și învățarea limbilor străine. Alegeți cartea preferată și învățați într-un mod distractiv și captivant!

Cum funcționează și cum poți folosi dispozitivul Răspundel Istețel?

Descoperă cât de simplu este să obții informații din cărți cu creionul electronic Albi! Acesta funcționează ca un cititor de cod ce vă permite să auziți sunete sau muzică corespunzătoare imaginilor sau textelor pe care le atingeți. Cu o colecție inepuizabilă de informații și jocuri distractive, cărțile Răspundel Istețel devin și mai captivante cu ajutorul creionului nostru electronic. Și cel mai bun lucru? Creionul Albi poate fi folosit cu orice carte din colecție, astfel încât nu aveți nevoie de un creion nou pentru fiecare carte. Încărcați gratuit un nou fișier audio la achiziționarea unei cărți noi și informațiile vor fi instantaneu disponibile.

La cine se adresează colecția Răspundel Istețel?Pentru ce vârstă este recomandat?

Descoperă lumea într-un mod inedit cu ajutorul cărților audio interactive! Folosind un creion electronic, copiii mici (3-7 ani) pot explora și învăța lucruri noi într-un mod distractiv și interactiv. Materialul pregătitor este conceput special pentru această categorie de vârstă și îi ajută să înțeleagă mai ușor anumite concepte.

Cum funcționează și cum poți folosi dispozitivul Răspundel Istețel?

Descoperă cât de simplu este să obții informații din cărți cu creionul electronic Albi! Acesta funcționează ca un cititor de cod ce vă permite să auziți sunete sau muzică corespunzătoare imaginilor sau textelor pe care le atingeți. Cu o colecție inepuizabilă de informații și jocuri distractive, cărțile Răspundel Istețel devin și mai captivante cu ajutorul creionului nostru electronic. Și cel mai bun lucru? Creionul Albi poate fi folosit cu orice carte din colecție, astfel încât nu aveți nevoie de un creion nou pentru fiecare carte. Încărcați gratuit un nou fișier audio la achiziționarea unei cărți noi și informațiile vor fi instantaneu disponibile. În plus, creionul nostru are și alte caracteristici suplimentare, precum un player MP3 și stick de memorie USB - ideal pentru cei care preferă să asculte muzică sau să transfere fișiere. Experimentați lectura într-un mod nou și captivant cu creionul electronic Albi!

Creionul Electronic

Cu creionul electronic vorbitor Albi vei avea parte de o experiență deosebită! Poți citi cărți, rezolva teste, asculta cântece și chiar juca jocuri distractive. Bucuria nu se va sfârși niciodată! În plus, creionul emite sunete reale care vor încânta orice copil.
Sistemul este foarte simplu de utilizat: creionul Albi are un senzor optic care poate citi codurile speciale din paginile cărților. De asemenea, creionul poate fi utilizat cu toate produsele din colecția Răspundel Istețel! Încărcați fișierele audio pe cardul de memorie de 32GB și bucurați-vă de momente de neuitat!

Descoperă quiz-uri cu diferite niveluri de dificultate!

La sfârșitul fiecărei pagini, stiloul electronic va pune cinci întrebări alese aleatoriu din diverse domenii. După răspunsul la toate întrebările, stiloul va determina numărul de răspunsuri corecte și va iniția un nou quiz cu întrebări aleatoare. Audiobook-urile interactive sunt modalitatea perfectă de dezvoltare a abilităților prin joc și interactivitate pentru scopuri educaționale.

Nu doar cărți, ci și jocuri!

Vrei să te distrezi cu prietenii și familia? Încearcă jocuri interactive de memorie! Sau te-ar interesa să explorezi întreaga lume? Globul pământesc interactiv îți permite să descoperi țări și orașe noi și să înveți despre ele, să asculți imnurile naționale și să îți testezi cunoștințele prin teste distractive. Haide să descoperim împreună!

 • Setul Intru în joc învăț pe loc este recomandat pentru vârsta de 3-7 ani.

  Conține creionul electronic si cartea interactivă Intru în joc învăț pe loc!

 • Setul Engleză și joc, în același loc este recomandat pentru vârsta de 6-12 ani.

  Conține creionul electronic si cartea interactivă Engleză și joc, în același loc.

 • Setul Lumea animelelor este recomandat pentru vârsta de 6-12 ani.

  Conține creionul electronic Albi și carte interactivă Lumea animelelor.

 • Setul Atlasul Lumii este recomandat pentru vârsta de 6-12 ani.

  Conșine creionul electronic Albi și cartea interactivă Atlasul Lumii.

 • Setul Primele mele forme și culori este recomandat pentru vârsta de 3-7 ani.

  Conține creionul electronic Albi și cartea interactivă Primele mele forme și culori.

 • Creion electronic compatibil cu toate produselse Răspunde Istețel.

  NU conține carte interactivă.

 • Descoperă fauna lumii cu ajutorul cărții interactive Lumea Animalelor! Destinată copiilor cu vârsta între 6-12 ani, aceasta îți va dezvălui sunete și informații captivante despre animalele din toată lumea.

 • Descoperă frumusețea lumii cu harta interactivă Atlasul Lumii de la vârsta de 6-12 ani. Explorează fiecare continent și ocean, pregătindu-te pentru o călătorie fascinantă în jurul lumii.

 • Descoperă corpul uman cu cartea interactivă dedicat copiilor cu vârste între 5 și 12 ani și conține o mulțime de informații interesante și amuzante. Învață cum funcționează corpul tău într-un mod captivant și distractiv!

 • Descoperiți engleza printr-o carte interactivă distractivă, potrivită pentru copiii între 6 și 12 ani. Învațați sau îmbunătățiți-vă cunoștințele de engleză, folosind jocuri și activități interesante prezente în aceeași carte. Perfect pentru începători și nu numai!

 • Descoperă și învață cu Cartea Interactivă Intru în joc, pentru vârsta de 3-7 ani! Învață numere, litere, culori și forme în mod distractiv, alături de alte informații utile ce vor îmbunătăți dezvoltarea copiilor.

 • Este o alegere excelentă să începi să înveți limba engleză la o vârstă fragedă! Dicționarul interactiv al limbii engleze Răspundel Istețel este perfect pentru copiii cu vârsta între 6-12 ani.

 • Explorăm universul cu cartea interactivă Călătorie în Univers pentru copii între 6 și 12 ani. Descoperim ce au spus astronomii din antichitate despre cunoștințele noastre actuale despre univers.

 • Descoperă lumea fascinantă a dinozaurilor din trecutul Pământului într-o carte interactivă pentru copii cu vârste între 6 și 12 ani. Hai să învățăm împreună despre aceste creaturi fascinante

 • Cartea interactivă Lumea mea pentru copii între 3-12 ani. Îmi spune Andrei și am 7 ani. Vei găsi aici povestea mea frumoasă, alături de familia mea. Află cum ne petrecem timpul și explorează universul meu plin de aventuri!

 • Descoperă aventuri și comori pe o carte interactivă cu Pirații, potrivită pentru copii cu vârste între 5 și 12 ani! Te va purta într-o aventură plină de surprize și peripeții. Hai să începem vanatoarea de comori!

 • Descoperă lumea învățând cu cartea Învățăm cu povești pentru copii de 3 ani și peste! Ajută-ți copilul să învețe culorile, formele, părțile corpului, numerele și chiar sinonime și antonime într-un mod distractiv și interactiv. Perfect pentru preșcolari.

 • Cartea Interactivă Animale de la fermă pentru copii cu vârste între 2 și 6 ani! Împreună cu îndrăgitul cățeluș Dodo, vă veți plimba prin fermă și veți descoperi animale fascinante și locuri minunate!

 • Descoperă animalele domestice cu cartea Animale domestice pentru copii de 2-6 ani! Învață numele, sunetele și multe alte detalii interesante despre puii și adulții din curte sau de la fermă.

 • Descoperă cum te poți deplasa la grădiniță sau la bunici cu ajutorul acestei cărți Cu ce ne deplasăm! Pentru copiii cu vârste între 2 și 6 ani.Află cum poți explora lumea într-un mod distractiv și sigur.

 • Descoperă activitățile zilnice ale copiilor de vârstă preșcolară cu ajutorul cărții interactive Activități Zilnice. Vei învăța cuvinte noi și te vei distra cu cântecele distractive. Perfectă pentru copiii cu vârsta între 2 și 6 ani.

 • Descoperă Animalele sălbatice și puii lor prin intermediul unei cărți interactive!
  Potrivit pentru copiii cu vârsta între 2-6 ani, învață despre habitatul leilor, girafelor, mâncarea elefanților, viața hipopotamilor și multe altele.

 • Vrei să îți ajuți copilul să își dezvolte memoria și să se distreze? Jocul de memoriede Vehicule de la Albi cu peste 24 de sunete de vehicule este perfect pentru copiii cu vârsta între 3 și 7 ani

 • Descoperă lumea animalelor cu jocul de memorie Animale! Potrivit pentru copiii cu vârste între 3-7 ani, jocul include peste 24 de sunete diferite ale animalelor.

 • Descoperă sunetele instrumentelor muzicale cu jocul de memorie Lumea Sunetelor, potrivit pentru copiii cu vârste între 3-7 ani. Testează-ți abilitățile de memorie și vezi dacă poți recunoaște sunetele emise de diverse instrumente.

 • Glob interactiv

  Descoperă lumea din confortul casei tale cu acest Glob Pamântesc Interactiv! Explorează țari și orașe fascinante, află curiozități și informații utile, ascultă imnurile naționale și testează-ți cunoștințele prin provocări distractive. Nu mai aștepta și plonjează în aventura de-a lungul continentelor! pentru vârsta de de 6 ani.